NBER energiaital

NBER energiaital thumbnail

Az energiaital piacon egyretöbb energiaital jelenik meg, amelyek már a merch termékek kategóriájába esik, de az NBER nem mehet el mellettük.

Ki ez az NBER?

Sokak számára egy ismert streamer, alias ZsozéAtya. Tevékenységét nagyjából 2012-ben kezdte, akkor még a Youtube videós platformon, ahonnét már megjárta a Facebook Gaming platformját és a Twitch-et is.

ZsozéAtya főképp játékokról stream-el, amit kicsit könnyebb hangulattal vesz, így nem feltétlen a játékon van a hangsúly, hanem a saját- és mások szórakoztatása. A játékok mellett saját bevallása szerint hobbiból fest, amelyekről szintén készülnek stream-ek, videók.

Honnét jött az NBER energiaital ötlete?

Az NBER energiaital ötlete már évekkel ezelőtt megszületett alkotója fejében, viszont a saját gyártás, forgalmazás nem mondható olcsónak.

Így az energiaital megszületése egy üzleti partner segítségével és ZsozéAtya bevállalósságának köszönhetően elkezdődött a munka.

ZsozéAtya annyira bízott az energiaitalban, hogy az akkor nem rég szerzett házára is jelzálogjogot jegyeztetett be, így ha az energiaital biznisz elbukott volna, ezzel együtt a házát is sirathatta volna.

A forgalmazás 2021. szilvesztere körül indult el, amivel pár nap alatt feloldódott a jelzálogjog.

Energiaital íze

Az energiaital íze természetesen ZsozeAtyától származik, így nem csak egy valamilyen energiaital, ami mögé beállt és osztja az észt.

Az íz a szokásos energiaital ízből indult ki, ami a tutti-frutti. Kicsit különlegesebb, mint a többi ital. Nem olyan édes, mint a versenytársai. Talán pont ettől olyan egyedi.

NBER energiaital összetevői

Energia199 kJ / 47 kcal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát11,2 g
amelyből cukrok11,2 g
Fehérje0 g
0,01 g
Átlagos tápérték / 100 ml NBER energiaitalban

Koffeintartalom

Sokszor kérdés, hogy mennyi koffeint tartalmaz az adott energiaital.
Az NBER energiaital 32 mg / 100 ml koffeint tartalmaz, ami egy dobozban (250 ml) 80 mg.

Hol kapható?

Sajnos konkrét üzletek listáját mi sem tudjuk számontartani. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb üzletekben általában megtalálható, illetve dohányboltokban is.

Ha biztosra akarsz menni, akkor keresd fel az NBER energiaital webshopját, ott biztosan beszerezheted. A webshopban találhatsz egy térképet is, ahol megtalálhatod a forgalmazó áruházak listáját is!

Még valami?

Mivel ZsozéAtya nézői között gyerekek is bőven előfordulnak, az energiaital után üdítőkkel is előrukkolt. Ezek egészségesebbek, mint az energiaital, de mégis részesei lehetnek az NBER üdítő fogyasztói az NBER életérzésnek. Ezek az üdítők szintén megtalálhatók a webshopban, üzletekben is.