Tutti Juice #nemenergiaital

Kategória: Cikkek
Tutti Juice #nemenergiaital thumbnail

Tudtad? A Tutti Juice egy teljesen magyar üdítőital, ami nem energiaital.
Jogosan merülhetne fel a kérdés, hogy akkor miért is írunk róla. Pontosan azért, mert sokan szeretik az energiatalokat, de egész nap inni őket káros a szervezetre. Az energiaitalfüggőségnek tökéletes megelőzésére is szolgálhat ez az ital.

Mi is ez a Tutti Juice?

Mint a neve is mutatja nagyon tutti. Persze ez csak egy kis szóvicc, de lényegében tényleg nem energiaital, viszont hozza a szokásos energiaital ízt, mindezt koffeinmentesen, a lehető legegészségesebb formában, amit egy üdítő nyújtani tud. Ennek megfelelően vitaminokkal dúsított (B2, B3, B5, B6, B12), mesterséges színezőanyagot és tartósítószert sem tartalmaz.

Egy álomtól a valóságig

A történet igen tanulságos. Egy energiaitalfüggő felismerte 2018-ban, hogy változtatnia kell a helyzetén, mert látta, hogy a napi 5-6 energiaital káros hatással van az életére. Ő nem más, mint Jánosik Gergő.
Gergő és barátnője mindenét feltette a Tutti Juice koncepcióra, amit mára már rengeteg boltban kapni. De egy ilyen út sem sétagalopp.

A Xixo Tuttifruity és az AmongR is előjött ezzel az ízzel koffeinmentesen. Bár sokan nem tudják, de Gergőék már jóval előttük forgalmazták álmuk italát. Sajnos az indulás nehézkes volt, hiszen nem állt mögöttük befektető, így a termékük terjesztése sem volt egyszerű, hiszen ismeretlenül nem könnyű labdába rúgni.

2020 januárjában már kézzel fogható formába került az álom üdítő. Ekkor a megálmodói azt gondolták, hogy innét már sétagalopp lesz, hiszen elkészült "a mű".

Terjeszkedés a magyar piacon

Gergőék betörtek a piacra. Vagyis... törtek volna, de betonfalakba ütöztek. Hiszen ki árulna egy ismeretlen üdítőt? Ekkor elkezdték ostrom alá venni a bolthálózatokat. Az első bolthálózat a Coop volt, aki beadta a derekát, hogy tegyenek egy próbát az árusítással.

Szerencsére innen már kicsivel könnyebb volt, így szépen lassan terjedni kezdett a bolthálózatokban az üdítő. Ahogy terjedt, a fogysztók beleszerettek a Tutti Juice italba.

Hogy pontosan hol kapható, arról pontos információt a Tutti Juice oldalán találtok.

Milyen ízekben kapható?

Az első íz természetesen a tutti frutti íz volt, szerintem kijelenthetjük hogy ez az eredeti Tutti Juice. Majd jöttek az újabb ízek, amik szintén nagy sikert arattak. Megjelent a Tutti Sweet Tea és a Titkos Tutti is.