Koffeinmentes Hell! Létezik ilyen?

Koffeinmentes Hell! Létezik ilyen? thumbnail

Ha már megszoktad a Hell energiaitalt, de érzed hogy nem lesz ennek jó vége, biztosan elgondolkodtál már rajta, hogy létezik-e koffeinmentes Hell. Erre keressük a választ!

Mi az előnye a koffeinmentes Hell energiaitalnak?

Sokan iszunk rendszeresen energiaitalokat, már-már a napi rutinunká vált. Nem véletlenül választják sokan a Hell energiaitalokat, hiszen megfizethető mégis minőségi, ráadásul magyar!

A sok energiaital fogyasztása káros lehet az egészségünkre, így sokan elgondolkodtak már az alternatívákon, így született a Tutti Juice is, ami hozza az energiaital érzést, de mégis koffeinmentes.

Bár sokan nem tudják, de a Xixo Tuttifruity üdítőt is a Hell gyártja, így eddig is létezett már koffeinmentes Hell, csak más márkája volt.

Valóban energiaital ha koffeinmentes?

Jogosan merülhet fel a kérdés benned, hogy ha koffeinmentes, akkor van-e "jogunk" energiaitalnak nevezni. Sokan gondolkozásnélkül rávágják, hogy nem, hiszen koffeinmentes.

Valójában még a Hell sem nevezi energiaitalnak, így a feltételezés helyes. Ugyan tartalmaz vitaminokat is, amik jótékony hatással vannak a szervezetünkre, de ettől még nem energiaital.

Koffeinmentes Hell

A korábban említett energiaital alternatívák mellett a Hell is előrukkolt egy koffeinmentes itallal, ami a Hell Caffeine Free névre hallgat. A Helltől megszokott kiszerelésben kapható, azaz 250 ml formában. Az ára megegyezik a Hell energiaitalokkal.

Hell Caffeine Free összetevői

Ivóvíz, Cukor, Étkezési sav (citromsav), Szén-dioxid (min. 0,3%), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok), aroma, Színezék (ammóniás karamell), Vitaminok [niacin (B3-vitamin), pantoténsav (B5-vitamin), B6-vitamin (piridoxin), riboflavin (B2-vitamin), B12-vitamin (ciano-kobalamin)], Glükuronolakton, Inozitol

Tápérték információk

Energia194 kJ / 46 kcal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát11 g
amelyből cukrok11 g
Fehérje0 g
0,2 g
Átlagos tápérték / 100 ml Hell Caffeine Free italban

Vitaminok

Riboflavin0,6 mg (43% NRV*)
Niacin8,0 mg (50% NRV*)
B6-vitamin0,8 mg (57% NRV*)
B12-vitamin0,2 µg (8% NRV*)
Pantoténsav2,0 mg (33% NRV*)
Vitaminok / Hell Caffeine Free 100 ml energiaitalban