Energiaital alternatívát keresel? Itt a megoldás!

Kategória: Cikkek
Energiaital alternatívát keresel? Itt a megoldás! thumbnail

Te is szereted az energiaitalokat, de már te is érzed hogy túl sok a szervezetednek? Itt a legújabb energiaital alternatíva, ami nem pörgeti fel a szívedet, de mégis energiaital ízű!

Sok ember az íze miatt szereti az energiaitalokat a pörgető hatásuk mellett. A túl sok energiaital fogyasztása káros a szervezetünkre. Az energiaital függőségről egy korábbi cikkünkben írunk már.

Kiváló energiaital alternatíva

Ha ismerős ez a helyzet, akkor hoztunk egy kiváló energiaital alternatívát neked, ami megváltás lesz és még a szervezeted is megköszöni, hogy törődsz vele!

Nem kell lemondanod a jól megszokott ízről, hiszen a XIXO előrukkolt a XIXO #Tutti Fruity üdítőjével.

A doboza is első blikkre megnyerő, dizájnos. De itt nem állt meg a XIXO a #Tutti Fruity üdítőjével. Szóval nézzük is a részleteket!

XIXO #Tutti Fruity

Xixo Tutti Fruity
XIXO #Tutti Fruity (250 ml)

Az új energiaital alternatíva nem elég, hogy koffeinmentes, de ezen felül kevesebb cukrot tartalmaz, mint a Hell Classic energiaital, így egészségesebb is, mint egy energiaital. Ez pedig köszönhető a sztíviának és a gyümölcscukornak, amelyek természetes édesítőszerek.

A kevesebb cukortartalmon túl rengeteg vitamint is tartalmaz. Megtalálhatóak benne a következő vitaminok: B2, B3, B5, B6, B12 és a C vitamin is.

Ha már energiaital alternatíva, említsük meg az ízét is. Megtévesztésig hasonlít egy energiaitalhoz! Ez benne a legjobb a felsorolt előnyökön kívül. Nem kell más ízre átszoknom és mégis ihatom anélkül, hogy számolnom kellene hány energiaitalt ittam a nap során.

Oh, igen. Egy valamit majdnem elfelejtettem. Még az ára is kedvezőbb az energiaitalnál, így nem kerül többe, mintha több energiaitalt innék egy nap.

Ez már eddig is elég meggyőző az energiaital rajongóknak, viszont egy apró részletet elhallgattam. Nem tartalmaz tartósítószert!